Nieuwe menu’s

Soms vraag ik me wel eens af of iedereen die een webwinkel heeft, dezelfde slechte gewoonte kent als ik…. ik denk namelijk altijd dat mijn winkel beter, mooier en handiger kan en vooral moet. En dan eigenlijk ook nu meteen. Of beter, gisteren nog!

Nu vind ik het vooral belangrijk dat alles duidelijk en gemakkelijk te vinden is. Dat is misschien al te zijn aan de wat sobere lay-out die ik bewust zo rustig mogelijk probeer te houden. De producten zijn tenslotte het belangrijkste. Daarbij hoef ik geen pagina’s vol te schrijven over hoe geweldig ze zijn en waarom je vooral bij mij moet kopen.
Ik hoop dat de kindersieraden en kralen wat dat betreft voor zich spreken.
Maar ik dwaal af…

We hadden het dus over het verbeteren van de webwinkel. Daar ben ik dagelijks mee bezig. Als ik dan wel eens iemand vraag even mee te kijken, krijg ik vaak te horen: Dat gaan de mensen niet eens zien. Wat niet geeft, want alle kleine, niet meteen opvallende details, maken de website!

Dit keer heb ik iets gevonden dat wel opvalt. De keuze menu’s. De nieuwe menu’s zijn iets groter, en er staat een tekstje onder waar de link naartoe gaat. Wat het hopelijk allemaal nog duidelijker maakt!

Nieuwe keuze menu's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *