Over Twinkelbell

Twinkelbell is een webwinkel met handgemaakte, fris gekleurde kindersieraden en naamsieraden met vrolijke hangers, die een glimlach op kleine gezichtjes toveren.
Naast kindersieraden vind je er ook dames sieraden en wens sieraden. De wens sieraden staan symbool voor een boodschap aan een dierbare, er wordt een wens naar keuze aan toegevoegd.
Als je je sieraden liever zelf maakt is er een ruime keus aan acryl kinderkralen, bedels en andere benodigdheden. En geheel verzorgde kralenpakketten voor het geven van kinderfeestjes.

De mogelijkheden voor het maken van sieraden zijn eindeloos. Er zijn zoveel mooie kralen en bedels, dat het, hoewel ik het altijd blijf proberen, niet mogelijkheid is alles te laten zien. Wil je dan ook iets aanpassen aan de ontwerpen op de website, mail dan gerust om de mogelijkheden te bespreken. Ik help je graag om een sieraad volledig passend naar wens te maken.

En wie is ik dan eigenlijk? Ik, Samanta, 33 jaar oud, ben de bedenker, ontwerper, maker, inpakker, accountant, pr medewerker, fotograaf en webdesigner van Twinkelbell. Kortom, ik ben Twinkelbell. Ruim 8 jaar doe ik alles wat hiermee te maken heeft met veel liefde en plezier.

Op dit blog zal ik de nieuwtjes bij gaan houden. Nieuwe kindersieraden, nieuwe kralen, waar ik mee bezig ben, wat ik tegen kom tijdens het werk voor de webwinkel.
Ik hoop dat jullie het met plezier zullen lezen. En net als voor de webwinkel geld hier ook, feedback en al je vragen zijn altijd welkom!

Liefs, Samanta

Twinkelbell kindersieraden en kinderkralen