Nieuwe zakjes

Alle kindersieraden (en de mama sieraden natuurlijk) verpak ik graag als vrolijk en mooi kadootje. Daarvoor heb je leuke zakjes nodig en die van mij waren bijna op.
Bij het maken van de kralenpakketten liep ik tegen de mooiste zakjes aan!

In plaats van de helemaal afgesloten zakjes die ik altijd gebruik, zijn deze wat doorzichtiger. Zo krijg je alvast een kleine sneak peak van het kinderarmbandje of setje dat erin zit.

Deze blije bloemetjes zijn één van mijn favorieten. Daarnaast heb ik nog een zacht roze met lief konijntje en fuchsia gekleurde met giraf.
Ik ben er helemaal blij mee. En ik hoop dat de kleine dames die ze ontvangen dat ook zullen zijn!

kindersieraden zakjes

Kinderkralen pakketten voor kindersieraden

Vandaag logde ik weer in op de blog.
Een boze blik kwam mij tegemoet. “Je hebt me verwaarloosd”, hoor ik hem denken
Ik kan hem geen ongelijk geven. Het is helemaal waar. Afgezien van alle nieuwe dingen die ik voor de winkel gemaakt heb werd ik door nog iets anders in beslag genomen. Daarover later meer!

Eerst ga ik de komende tijd wat laten zien van alle nieuwe dingen die in de winkel zijn gekomen. Als eerste de kinderkralen pakketten.
Deze pakketten zijn gevuld met vrolijke kinderkralen in allerlei kleuren en vormen. Er zitten hartjes in, dobbelsteentjes, bloemetjes, snoepjes en nog vele meer.
Ze zijn eventueel uit te breiden met letterkralen en kinderbedels naar eigen keuze.

Het kralen pakket is handig als je net begint met het maken van kindersieraden. Het is een mooie basis die je naar eigen wens kunt aanvullen. Ook zijn ze erg leuk als kadootje voor een kleine dame die graag haar eigen kinderarmbandjes of kettingen maakt!

De kinderkralen pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, vanaf € 9,95.
Ze worden verpakt in een vrolijk zakje waar de kralen ook in bewaard kunnen worden.

www.twinkelbell.nl/kinderkralenpakket.html

Binnenkort verloot ik een kinderkralen pakketje. Wil je mee doen, kijk dan op de Twinkelbell facebook pagina!
https://www.facebook.com/TwinkelbellKindersieraden/

Kinderkralenpakket kindersieraden makenkinderkralen pakket kindersieraden

 

 

Nieuwe menu’s

Soms vraag ik me wel eens af of iedereen die een webwinkel heeft, dezelfde slechte gewoonte kent als ik…. ik denk namelijk altijd dat mijn winkel beter, mooier en handiger kan en vooral moet. En dan eigenlijk ook nu meteen. Of beter, gisteren nog!

Nu vind ik het vooral belangrijk dat alles duidelijk en gemakkelijk te vinden is. Dat is misschien al te zijn aan de wat sobere lay-out die ik bewust zo rustig mogelijk probeer te houden. De producten zijn tenslotte het belangrijkste. Daarbij hoef ik geen pagina’s vol te schrijven over hoe geweldig ze zijn en waarom je vooral bij mij moet kopen.
Ik hoop dat de kindersieraden en kralen wat dat betreft voor zich spreken.
Maar ik dwaal af…

We hadden het dus over het verbeteren van de webwinkel. Daar ben ik dagelijks mee bezig. Als ik dan wel eens iemand vraag even mee te kijken, krijg ik vaak te horen: Dat gaan de mensen niet eens zien. Wat niet geeft, want alle kleine, niet meteen opvallende details, maken de website!

Dit keer heb ik iets gevonden dat wel opvalt. De keuze menu’s. De nieuwe menu’s zijn iets groter, en er staat een tekstje onder waar de link naartoe gaat. Wat het hopelijk allemaal nog duidelijker maakt!

Nieuwe keuze menu's

Princess Charming kinderarmbandjes

Nu had ik zo netjes mijn blog gemaakt en aan de webwinkel gekoppeld.
En dan is het ineens zo druk tijdens de feestdagen, dat het er helemaal bij ingeschoten is hem ook bij te houden. Dat is nog even wennen. Maar ik ga er mijn best voor doen!

Een poosje geleden liet een foto zien met de materialen die ik voor de nieuwe collectie kindersieraden had gebruikt. Inmiddels staat deze nieuwe collectie ook in de winkel. En wat is het nou geworden? Princess Charming bedelarmbandjes!

Kinderarmbandjes Princess charming

Kinderarmbandjes gemaakt van gekleurde of zilverkleurige kralen of schakeldraad.
Ken je die laatste nog van vroeger? De bedelarmband waar je telkens een bedeltje aan toe voegde?

Princess charming schakel knderarmbandjes

Ze zijn volledig naar wens samen te stellen. Je kiest je eigen kleur, materiaal en bedels.
De bedels kunnen onderaan hangen of verdeeld over het bedelarmbandje.
En natuurlijk worden ze allemaal op maat gemaakt.

Voor de moeders die graag een bedelarmbandje dragen, zijn ze ook verkrijgbaar in dames maten.

Fuchsia bedelarmbandjes princess charming

Bedelarmbandjes zilverkleurig

www.twinkelbell.nl/princesscharmingbedelarmbandjes.html

Natuurlijk zit ik ook tijdens en na de feestdagen niet stil en heb ik al een begin gemaakt aan een leuke voorjaarscollectie. Er zal een hele nieuwe in de winkel komen en de bestaande collectie kindersieraden ga ik ook vernieuwen.

Liefs, Samanta

Sint kadootje

De zomer heeft het lang vol gehouden, maar de herfst is er nu toch echt.
De tijd waarin de buitenwereld letterlijk, en soms ook figuurlijk, grauw en donker kan zijn.
Nu ben ik niet voor niks van de kindersieraden. Ik hoop dan ook altijd dat er overal zoveel mogelijk blije snoetjes te vinden zijn. Natuurlijk weet ik best dat dat niet kan. En ook dat ik, hoe graag ik dat ook zou willen, niet op alle gezichtjes een glimlach kan toveren.
Maar ik kan het wel proberen! En daarom verloot ik op 1 December een Bubbles kinderarmbandje naar wens op de Twinkelbell facebook pagina.
Dus ken jij nou een kleintje dat best iets vaker een glimlach kan gebruiken, like dan de pagina en maak kans!
www.facebook.com/TwinkelbellKindersieraden

Facebook winactie bubbles

Liefs, Samanta

Een weekend bij Twinkelbell

Er zitten voordelen aan een webwinkel. Werken vanuit huis, met je sloffen aan en je piekerige pluis haar recht omhoog, want niemand ziet je toch en, dat hoor ik vaak, je eigen tijd indelen.
Toch is dat laatste niet altijd zo. Want als er klanten zijn, dan moeten er bestellingen gemaakt worden. Die moeten om 5 uur weg, dus gaan alle andere werkzaamheden aan de kant. Die blijven vaak liggen voor wanneer brievenbussen niet geleegd worden … het weekend!
Wat doe je dan zoal? Aan de website werken om hem zo snel en handig mogelijk te laten werken. Foto’s verbeteren, administratie, nieuwe kindersieraden maken, kralenkasten bijvullen, flyers ontwerpen en nog vele andere dingen.
Een altijd terug komend iets, waar ik stiekem een beetje een hekel aan heb, is photoshoppen!
Voor mooie foto’s is dit absoluut de moeite waard, maar mijn hobby zal het nooit worden. Dit weekend zijn de laatste foto’s van de nieuwe collectie aan de beurt.
Ik gebruikte er o.a. deze kinderkralen en bedels voor.
Kralen voor de nieuwe collectie
En kennen jullie Kopje en Theepot nog? Die zitten er ook in.
Theepot en kopje bedel
Maar wat gaat het nou worden? Dat krijgen jullie zo snel mogelijk te zien!

Help, mijn webwinkel heeft een blog!

Ken je ze? Van die dingen waarvan je weet dat ze gaan komen, ook al stel je ze nog zo lang uit? 100 redenen heb ik bedacht, of smoesjes, om echt écht geen blog te hoeven hebben. Wat moet ik daar dan schrijven? En kan ik dat wel leuk? Wie zit er nou op mijn blog te wachten? Wie gaat dat nou lezen?
Jij dus… dat is er alvast 1.
Smoesjes op. Dan kruip je met je nerd skills achter de pc. Een klein simpel blogje, hoeft niet veel te zijn.  Gelukkig ken ik mijzelf niet zo slecht en weet ik best dat dat niet zo is. Netjes bij de winkel moest hij passen, ook al levert dat nog zoveel gemopper op.

Zo heb je dan een blog en zit je bij bericht 1 al te bedenken wat je dan gaat vertellen.
Dat ik mijn webwinkel zo leuk vind, dat ik het met zoveel liefde doe en hij zo heel erg bij mij hoort. Want eigenlijk is dat precies zoals het is.

Dus lieve klanten, vriendjes, lezers… tot blogs!

Twinkelbell kindersieraden en kinderkralen