Informatie Twinkelbell Klantenservice Twinkelbell Winkelwagen Twinkelbell
Garantie

Op alle kindersieraden, dames sieraden en accessoires zit 4 weken garantie. Deze garantie is geldig op een defect in de maak of materialen van het sieraad en komt te vervallen bij reparatie door derden. Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie neem dat altijd eerst contact op.


Het sieraad moet in zijn geheel opgestuurd of gebracht worden. Verpak het sieraad zorgvuldig in een bubbelenvelop of brievenbusdoosje zodat het beschermd is tegen beschadigen tijdens het verzenden. Het risico van kwijt raken of beschadigen tijdens het terug zenden van een sieraad is voor de klant. Verstuur wanneer je geen risico wilt lopen een pakket aangetekend en/of verzekerd.

Omdat de kindersieraden handgemaakt zijn en de materialen wisselen, kan het zijn dat iets niet precies hetzelfde te repareren is. Hierbij zal overlegd worden voor een passende oplossing.

Wees altijd voorzichtig in de omgang met kindersieraden. Gaan de kinderen de speeltuin of het water in, let dan op met los hangende onderdelen waar ze aan kunnen blijven hangen.
De sieraden waar een Swarovski hangertje in verwerkt is zijn niet geschikt voor kinderen die deze in de mond doen. Swarovski is een natuursteen en kan breken.

Enkele gebruikstips voor het goed onderhouden van je sieraden:
- Laat de sieraden niet in contact komen met water. Doe ze af wanneer je gaat douchen, zwemmen of afwassen.
- Zorg dat de sieraden niet in contact komen met verzorgings -en cosmeticamiddelen. Spuit er bijvoorbeeld geen parfum langs of onder en doe ze af wanneer je een creme gebruikt.
- Let op met het spuiten van haarlak met sieraden in de buurt.
- Berg de sieraden op een donkere plaats op wanneer je ze niet draagt, het liefst in een afgesloten doosje of zakje.
- Bewaar metalen sieraden afzonderlijk van elkaar.
- Poets je sieraad af en toe een beetje af met een schone en droge doek.

Ook buiten de garantie is het geen enkel probleem een sieraad te repareren. Mochten hier kosten aan verbonden zijn worden deze voor reparatie besproken.

Heb je nog vragen over garantie, reparaties of vermaken van een sieraad, neem dan gerust contact op.