Informatie Twinkelbell Klantenservice Twinkelbell Winkelwagen Twinkelbell
Informatie

De vrolijkste, handgemaakte kindersieraden vind je bij Twinkelbell. Ze toveren altijd een glimlach op kleine gezichtjes!
En op grote gezichtjes. Na jaren sieraden maken pak ik de kadootjes nog altijd met veel plezier in, zodat ze perfect bij de kleine dames aankomen.


De collectie kindersieraden bestaat voornamelijk uit kinderarmbandjes en naamarmbandjes. In allerlei verschillende uitvoeringen.
Ook is er een kleine collectie moeder en dochter sieraden. Die in zowel kinder -en dames maat gemaakt kunnen worden.


Alle kindersieraden worden gemaakt van licht gewicht acryl kralen. Die mooi gedetailleerd en netjes afgewerkt zijn. Door dit lichte gewicht dragen de sieraden fijn voor verschillende leeftijden dametjes. De wens en dames sieraden worden gemaakt van nikkelvrij materiaal.

Ik maak de sieraden graag zoveel mogelijk naar wens. Met de jaren heb ik zoveel materialen verzamelt, waar zoveel moois mee gemaakt kan worden, dat ik onmogelijk alle opties in de webwinkel kan laten zien. Hoewel ik dit wel altijd graag blijf proberen. Heb je dan ook een idee dat je niet meteen terug ziet, of wil je een ontwerp aanpassen met wat andere kralen of kleur samenstelling, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

 

Naast sieraden is er ook een ruime keus in losse materialen. Acryl kralen, letterkralen en houten kralen. Samen met de bedels zijn ze perfectvoor het maken van kindersieraden. De feestpakketten zijn gemaakt voor kinderfeestjes. Volledig verzorgde pakketten, waarbij je zelf niks meer hoeft uit te zoeken.

Alle sieraden worden als kado verpakt. Wil je een sieraad meteen naar de ontvanger laten verzenden, laat het me dan even weten. Dan doe ik er een kaartje bij met je eventuele boodschap.

Bij de links hieronder vind je wat meer informatie over de webwinkel, het bestellen, betalen en verzenden.
Wil je nog iets weten, neem dan gerust contact op met al je vragen. Je bent altijd welkom en ik help je graag!

Veel plezier met rond kijken.

Liefs, Samanta

Maten
Bestellen
Betalen
Verzending
Levertijd
Retourneren
Garantie
Materialen en tips
Privacy
Voorwaarden