Informatie Twinkelbell kindersieraden Contact Twinkelbell kindersieraden Winkelwagen
Informatie Twinkelbell kindersieraden Contact Twinkelbell kindersieraden Winkelwagen
Kindersieraden en kinderkralen van Twinkelbell

Privacy policy

Twinkelbell respecteert de privacy van alle gebruikers van de webwinkel en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en goed mogelijk af te handelen.

De persoonsgegevens die verwerkt worden:

- Voor -en achternaam
- Adres gegevens
- Email adres
- Telefoonnummer (wanneer je ervoor kiest dit in te vullen)
- Ip adres

Met welk doel worden deze gegevens verwerkt:

Bovenstaande gegevens worden gebruikt om:
- Je betaling te verwerken.
- Een ontvangstbevestiging van je bestelling te versturen.
- Een factuur op te maken.
- Je bestelling te verzenden.
- Eventueel om contact op te nemen bij vragen over je bestelling.
- Voor het verzenden van de nieuwsbrief. Dit gebeurt alleen wanneer je jezelf hiervoor aan hebt gemeld.

Bewaren van gegevens.

Bij het bewaren van persoonsgegevens worden alle mogelijke veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat deze in handen komen van niet geautoriseerde personen.
Verzending van gegevens verlopen via een beveiligde ssl verbinding.
Gegevens die via verschillende servers binnen komen, worden meteen van deze servers verwijderd. Ze worden uitsluitend bewaard op de pc van Twinkelbell. Deze pc is beveiligd met firewalls en anti virus programma's en een wachtwoord.
De enige die toegang heeft tot deze pc is de eigenaar van Twinkelbell.

Persoonsgegevens blijven bewaard voor een periode van 7 jaar. Twinkelbell heeft hiertoe een wettelijke verplichting naar de belastingdienst. Wil je dat je gegevens niet langer bewaard worden, kan na deze 7 jaar een verzoek worden ingediend tot verwijdering van je gegevens.
Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Inzien van je gegevens

Je hebt altijd het recht om de opgeslagen gegevens in te zien, aan te passen en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email naar info@twinkelbell.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, wordt je gevraagd een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Je verzoek zal meteen in behandeling worden genomen.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en wil je deze niet langer ontvangen, dan kun je jezelf uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Delen van persoonsgegevens met derden.

Twinkelbell verstrekt alleen gegevens aan derden wanneer dit strikt nodig is voor de verwerking van je betaling en afhandeling van je bestelling.
Derden die inzicht hebben in (een gedeelte van) je persoonsgegevens zijn:
- Wanneer je kiest voor iDeal verloopt je betaling via de beveiligde omgeving van Sisow.
- Wanneer je kiest om vooraf over te boeken verloopt je betaling via de beveiligde omgeving van je eigen bank.
- De ontvangst van je betaling verloopt via de beveiligde omgeving van ING.
- Wanneer je kiest voor brievenbuspost wordt de verzending verzorgd door Postnl.
- Wanneer jij of Twinkelbell kiest voor pakket -of aangetekende post, verzorgt Myparcel in samen werking met Postnl de verzending.
- Gethost verzorgt de hosting en servers van de webwinkel.
- Twinkelbell heeft de wettelijke verplichting tot het bijhouden van een administratie voor de belastingdienst, die zij op aanvraag in mogen zien.

Twinkelbell verkoopt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd.
Twinkelbell gebruikt cookies uitsluitend voor het goed laten functioneren van de website, zodat hij gebruiksvriendelijk is voor de klant. Ze worden gebruikt voor:

- Het analyseren van het verkeer naar en op de website om deze en de producten te verbeteren (Google analytics).

Cookies zijn te verwijderen via je internet Browser. Hoe dit moet vind je terug in de gebruiksaanwijzing van de browser die je gebruikt.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Be4vintage en kom je er met Twinkelbell niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding


Per 1 januari 2016 zijn wij verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens.
Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal je hiervan op de hoogte worden gesteld via een e-mail.

Contact gegevens.

Twinkelbell
Samanta Nouwens
P.v.Anrooystraat 26
3208 AR Spijkenisse
06-33785826
info@twinkelbell.nl

Voor vragen en opmerkingen over de privacy verklaring en het verwerken van je gegevens kan altijd contact opgenomen worden via het bovenstaande emaildres.