Informatie Twinkelbell Klantenservice Twinkelbell Winkelwagen Twinkelbell
Ruilen en retourneren

Ongebruikte en onbeschadigde kindersieraden, wens sieraden, dames sieraden, kinderkralen en andere onderdelen mogen binnen 14 dagen geheel of gedeeltelijk geruild of geretourneerd worden. Met uitzondering van de kindersieraden, dames sieraden of accessoires waar een naam in is verwerkt.


Bij ruilen en retourneren zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Deze is verantwoordelijk voor het verzenden en de daarbij horende risico's op kwijt raken of beschadigen van het pakket. Let erop dat de artikelen stevig verpakt worden in een bubbelenvelop of brievenbusdoosje. Zeker bij sieraden is dit erg belangrijk. Wil je geen risico lopen op kwijt raken of beschadigen, verzend het pakket dan aangetekend en/of verzekerd.

Verzend een retour nooit door middel van retour afzender. Heb je de envelop of het doosje waarin een bestelling bezorgd is nog, plak dan een blaadje met onderstaand retouradres over je eigen adres en frankeer de verpakking voldoende.
Wanneer dit niet het geval is worden de kosten van de ontbrekende porto en eventuele strafport van het terug te storten bedrag afgetrokken.

Wanneer een bestelling in zijn geheel geretourneerd wordt en onbeschadigd aan


gekomen is zal het gehele aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 10 dagen worden overgemaakt. Wanneer een bestelling gedeeltelijk retour komt zullen de kosten van deze artikelen overgemaakt worden. Wanneer er artikelen ontbreken of beschadigd zijn worden de kosten hiervan, plus de verzendkosten, van het totaal bedrag afgetrokken.

Stuur je een sieraad terug in de garantie, volg dan dezelfde richtlijnen. Zorg vooral dat deze goed verpakt worden in een bubbelenvelop zodat ze onderweg niet beschadigen of eruit vallen. Wanneer het sieraad volledig aangekomen is zal deze gerepareerd worden, of, wanneer dit niet mogelijk is, het aankoopbedrag terug worden betaald.

Controleer de bestelling na ontvangst goed. Mocht er iets beschadigd zijn neem dan zo snel mogelijk contact op.

Wil je ruilen of retour sturen, geef dit dan vooraf aan via de mail.
Geef in de mail en in het pakket je naam en adres gegevens aan.

Retourzendingen mogen verzonden worden naar:

Twinkelbell
Vogelenzanglaan 15
3208 AS Spijkenisse

Heb je nog vragen over ruilen of retourneren, neem dan gerust even contact op.